> - See more at: http://opinionesfantasma.blogspot.com.es/2016/03/compartir-entrada-de-blogger-en-facebook.html#sthash.3QpgyuSx.dpuf FETDETERRA: PRESENTACIÓN DEL POSGRADO EN CONSTUCCIÓN SOSENIBLE DE TIERRA

PRESENTACIÓN DEL POSGRADO EN CONSTUCCIÓN SOSENIBLE DE TIERRA

Us convidem a la presentació del curs Especialista Universitari en construcció sostenible de terra  i al taller pràctic.
El divendres 19 de setembre de 17:00h a 21:00h, al Campus de Cappont, Universitat de Lleida.
INTRODUCCIÓ I PRESENTACIÓ:
Ho farem conjuntament amb l'arquitecte i col.laborador del curs Josep Bunyesc, Màster of Advanced Studies (MAS) en Arquitectura sostenible i Doctorand a l’ETSAB sobre arquitectura sostenible, economia d’energia i l’hàbitat en zones de muntanya i doctorand europeu en col·laboració amb EPFL Laboratoire d’énergie Solaire. Ha escrit diversos articles sobre sostenibilitat i construcció tradicional i ha participat com a ponent en cursos i conferències.
Entre les seves obres destaquen la rehabilitació i millora eficiència energètica de diversos edificis tradicionals al Pirineu i la Casa Passiva amb estructura de fusta i aïllant de llana d’ovella.

TALLER PRÀCTIC DE CONSTRUCCIÓ AMB TERRA
Aquest cop portarem als germans Cornudella, mestres tapiadors dels anys 40 que encara ens poden explicar les seves experiències.
Muntarem les tapieres i executarem una tàpia


També fabricarem Blocs de terra comprimida, explicarem el funcionament de l’ elaboració i les característiques que tenen les peces de terra crua.

Us hi esperem!!!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...