> - See more at: http://opinionesfantasma.blogspot.com.es/2016/03/compartir-entrada-de-blogger-en-facebook.html#sthash.3QpgyuSx.dpuf FETDETERRA: PRÓXIMO TALLER DE TAPIAL PARA FAMILIAS

PRÓXIMO TALLER DE TAPIAL PARA FAMILIAS

Aquí us presentem el proper taller per a famílies que farem a La Regadora, un centre d'Aprenentatge Creatiu on tenen un Espai d'Arquitectura molt interessant!!! 
Felicitats Núria i Sandra per la vostra iniciativa, per demostrar que una altra manera d'ensenyar es possible. Compartim les vostres inquietuds, endavant !!!   

LA TÀPIA amb "fetdeterra"

Dissabte 28 de juny de 10.00h a 12.00h

Preu del taller 15€

El taller de tàpia és una experiència del procés constructiu tradicional de la tàpia, a petita escala. Aquest procés consistia en compactar capes de terra amb l’ajuda d’un pistó, dins un encofrat de fusta anomenat tapiera.
El taller té com a objectiu mostrar i participar en el procés de construcció de la tàpia. Es demana experimentar amb la terra i reconèixer els diferents elements que la formen, observant quina n’és la seva composició i humitat òptima.
Amb l’ajut d’un motlle o encofrat de fusta i un pistó fabricats a escala, es pretén construir un cub de terra que cada nen pot personalitzar utilitzant terres i àrids de diferents coloracions i textures.
Més informació
Copyright © 2014 LA REGADORA APRENENTATGE CREATIU, S.C.

Si reps els nostres correus electrònics és perquè o bé t'has subscrit a la nostra newsletter a través de www.laregadora.cat, o bé has assistit a una de les nostres activitats.

Ens trobaràs a:
LA REGADORA APRENENTATGE CREATIU, S.C.
c/ Camí Ral, 132 baixos
TorderaBarcelona 08490
Spainlinkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...