> - See more at: http://opinionesfantasma.blogspot.com.es/2016/03/compartir-entrada-de-blogger-en-facebook.html#sthash.3QpgyuSx.dpuf FETDETERRA: PINTURES PER A PARETS DE TERRA AMB HUMITATS

PINTURES PER A PARETS DE TERRA AMB HUMITATS

Inaugurem la nova secció de consultes:

" Tinc una casa  en planta baixa que te molts problemes d'humitat, he de pintar la façana i totes les pintures que utilitzo es desprenen de la paret, voldria saber quina és la pintura més adient per aquest cas en concret"

El problema de les humitats és un problema molt comú en les construccions de terra on la paret es troba en contacte directe amb el terreny i l’ humitat puja per capil·laritat per la pròpia paret. Per evitar que les humitats pugin a cotes mes altes, es necessari col·locar una pintura transpirable, mai impermeable, ja que el que hem de procurar es afavorir la expulsió de l'aigua continguda dins la paret, si contràriament utilitzem una pintura impermeable o plàstica el que aconseguirem serà l'efecte contrari.Abans de pintar de nou la façana es important treure les restes de pintura existent i deixar la base neta i sanejada.
Hi ha tres tipus de pintures ecològiques minerals. Les pintures a la calç, al silicat i d'argila. Deixem fora les d'argila per servir només per a interior. La pintura a la calç és tot un món, ja que hi ha molts tipus de calç diferent i cadascuna d'elles té una durabilitat. 
Així doncs la nostra recomanació son les pintures al silicat, son recobriments inorgànic d'estructura mineral, altament resistent a la llum i als agents atmosfèrics, així com a la degradació per acció d'algues i fongs. Presenta una alta permeabilitat al vapor d'aigua i petrifica per reacció amb els substrats de naturalesa mineral. Els seus components principals són productes inorgànics 
L'acabat d'aquest tipus de pintures presenta un aspecte mat mineral .
A diferència de les pintures convencionals , els recobriments inorgànics de silicat no formen pel·lícula contínua sobre el suport, el que unit a la seva gran transpirabilitat evita els despreniments o escrostonats propis de les pintures convencionals .
A l'estar desproveïda de càrregues electrostàtiques, s'evita el prematur embrutiment de la superfície. Per això a causa de la seva alta resistència als ambients corrosius ( industrials ) i atmosfèrics , les superfícies pintades mantenen durant molt de temps un aspecte inalterable, molt superior al dels recobriments convencionals .
A causa de la naturalesa inorgànica dels seus components , són pintures resistents a la llum i a la radiació UV i poden considerar incombustibles .
Aquest tipus de pintures es pot utilitzar en obra nova , rehabilitació i en restauració d'edificis de caràcter historicoartístic , tant en interior com en exterior .
Depenent del rendiment que pugui tenir la pintura i de les condiciones en què es troba la base, calcularem uns 15 litres de pintura per a 60m2 (2 capes) aproximadament.

Aquí us deixem la referència d'algunes cases comercials que tenen aquest producte i on podeu consultar la fitxa tècnica.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...