> - See more at: http://opinionesfantasma.blogspot.com.es/2016/03/compartir-entrada-de-blogger-en-facebook.html#sthash.3QpgyuSx.dpuf FETDETERRA: REHABILITACIÓ INTERIOR HABITATGE _ SISTEMA CONSTRUCTIU TRADICIONAL

REHABILITACIÓ INTERIOR HABITATGE _ SISTEMA CONSTRUCTIU TRADICIONAL

El projecte és la rehabilitació de la planta primera d’una edificació de l’any 1939 construïda amb el sistema tradicional. Allí ens trobem amb tota la distribució feta de tabics ceràmics que delimiten espais sense ús.
La finalitat de la rehabilitació és convertir la primera planta en un espai habitable, amb la introducció de les peces de servei, com la cuina i els banys i l’adequació de les insta.lacions elèctriques, d’aigua i sanejament.
Hem respectat totes les divisions existents per tal de minimitzar els costos de la intervenció i hem consolidat l’estructura de bigues de fusta i el paviment ceràmic, hem recuperat les fusteries originals i alguns dels mobles.

Per diferenciar la part existent de la nova intervenció, tot el mobiliari nou és de color blanc ressaltant així els material existents com la fusta de les fusteries o el paviment ceràmic recuperat.linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...